Les festes es celebraran del 13 al 16 d’agost a la plaça Nova amb tots els actes adaptats a les mesures sanitàries actuals.

El mes d’agost és, per a les plaçanovines i plaçanovins, senyal inequívoc que arriben les Festes de Sant Roc. Enguany ens trobem, per segon any consecutiu, amb unes festes ben especials i diferents en alguns sentits. No podrem fer cercaviles ni tampoc podrem ballar amb les orquestres que tindrem a plaça, però el què és més essencial, el que fa que les Festes se celebrin des de fa 432 anys, no canviarà: el proper dia 16 d’agost renovarem el vot a Sant Roc!

Celebrarem unes festes amb totes les mesures de seguretat pel que fa a salut, controlarem els accessos, durem mascareta i mantindrem la distància entre tots els assistents. Però tot això no farà que la nostra il·lusió disminueixi ni que deixem de celebrar una festa tan antiga com viva i que és Festa Patrimonial d’Interès Nacional declarada per la Generalitat des de
2017.

Acollirem la 1a Cursa per a infants amb mobilitat reduïda, estrenem la Ruta del panellet, farem la hissada de bandera i el pregó, el Cucut dalt del ruc, la Cucanya, la Mostra i ballada de gegants, concerts per gaudir de la festa, havaneres, la ballada de L’Esbart Català de Dansaires, jocs infantils, putxinel·lis, els elements del Seguici de Sant Roc, la Mostra de foc i el Castell de focs per acabar.

No caldrà que feu reserva prèvia per accedir al recinte de la festa, tan sols que vingueu i us hi inscriviu amb les vostres dades de contacte per si salut us hagués de localitzar.

Us hi esperem a tots. Fem la festa més sentida que mai i lloem Sant Roc, advocat contra la pesta i les pandèmies, perquè ens en resguardi, ens en guareixi i ens en tregui!

Visca Sant Roc!
Consulta tota la programació aquí.