Ara més que mai es necessari posar en valor el treball de les Festes Majors i tot l’esforç que realitzen les associacions i persones membres per adaptar els diversos actes i fer de la festa un espai segur.

És per això que des de l’Associació de Festes de la Plaça Nova, com a membres de la Plataforma de Festes Majors de Barcelona, ens unim al manifest i transmetem tot el nostre suport als companys i companyes que organitzen les festes de Gràcia i de Sants davant la situació que van patir durant la celebració d’aquestes.

⚠️L’actuació incívica d’algunes persones no ha d’enfosquir la feina voluntària realitzada al llarg de tot l’any per preparar les festes que s’organitzen a la ciutat. S’han fet molts actes al llarg de les festes amb la màxima seguretat.

Així doncs, denunciem els actes incívics desenvolupats que per una minoria posen en perill la resta de la ciutadania i la imatge negativa que han donat de les festes majors de la ciutat als mitjans de comunicació, els quals en cap moment han posat en valor la feina que milers de persones desenvolupen per fer-les realitat.

Llegiu el manifest!