Les dades intercanviades entre els usuaris i l’Associació de Festes de la Plaça Nova seran tractades d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals. L’informem que les seves dades seran incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició respecta a les dades personals que consten en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment. Per a això ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a ASSOCIACIÓ DE FESTES DE LA PLAÇA NOVA – Plaça de les Beates, 2 – 08003 Barcelona, Espanya.
Aquesta pàgina web utilitza l’analitzador de tràfic i seguiment d’IPS Google Analitics que permet recollir dades amb finalitats estadístiques (per exemple, el nombre de vegades que s’ha visitat o el navegador que s’utilitza). No obstant, l’usuari pot desactivar i / o eliminar aquestes galetes seguint les instruccions del seu navegador.
Les cookies utilitzades són:
Utma: Aquesta galeta genera un ID d’usuari únic, consistent en un número d’identificació, que és el que s’utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari. També registra quan va ser la primera i l’última vegada que va visitar la web. Aquesta galeta és de tipus persistent. Caduca als 2 anys des de l’última actualització.
Utmb i utmc: Aquestes 2 galetes es fan servir per conèixer el temps de navegació. La UTMB registra l’hora d’arribada a la pàgina, i la utmc comprova si s’ha de mantenir la sessió oberta o s’ha de crear una sessió nova. La UTMB caduca als 30 minuts des de l’últim registre de pàgina vista mentre que la utmc és una variable de sessió, de manera que s’elimina automàticament en canviar de web o al tancar el navegador. Quan es carrega la pàgina, si la utmc no existeix, es considera que és una sessió nova. Si encara existeix, es manté la sessió oberta. Només es pot calcular el temps a pàgina fins a la penúltima pàgina vista, ja que per calcular el temps es fa la resta entre el valor de la B a la pàgina actual i el valor de la B a la pàgina anterior.
Utmz: Aquesta galeta emmagatzema l’origen del visitant, el camí que ha seguit per accedir a la web ja sigui accés directe, des d’un link en una altra web, des d’un enllaç de correu electrònic, emprant determinades paraules clau en un motor de cerca, a través d’una campanya de display, o per mitjà d’un anunci d’AdWords. Aquesta galeta s’utilitza per calcular el trànsit que prové de motors de cerca (orgànic i PPC), les campanyes publicitàries en display i la navegació dins de la mateixa web (enllaços interns). La galeta s’actualitza en cada visita a la web. Caduca als 6 mesos.