9.30h. Gran Traca Despertada.
Tot seguit: Seguici tradicional de Sant Roc amb el Diable de Sant Roc, els Bastoners de l’Esbart Català de Dansaires amb el flabiolaire Joan Gómez, l’Àliga de la Ciutat, els grallers La Pessigolla, el Lleó de Barcelona, els grallers del Pi, el nan Cu-cut, els gegants infantils Pippo i Gal·la, els Gegants Centenaris de Sant Roc de la Plaça Nova, el flabiolaire Jordi Puig, la Bandera Verda de la Comissió de Festes de Sant Roc, la Cobla Ciutat de Cornellà, veïns, ex veïns i simpatitzants del barri, tot adreçant-se a la Basílica de Santa Maria del Pi.
Recorregut: Plaça Nova, av. de la Catedral, Dr. Joaquim Pou, Sagristans, Capellans, Arcs, Cucurulla, Boters, Palla, Plaça Sant Josep Oriol, Plaça del Pi, Cardenal Casañas, Roca, Portaferrissa, Petritxol, Plaça del Pi, (aturada per la Missa, es reprèn a les 11,30 h.) Plaça Sant Josep Oriol, Pi, Boters, Plaça Nova, Av. de la Catedral, Pla de la Seu, Santa Llúcia, Bisbe, (interior Palau Episcopal), Bisbe i plaça Nova.
10.00h. Fira d’Artesania des d’aquesta hora i fins a les 21.00 hores a la plaça Nova.
10.15h. Ball dels gegants al carrer d’en Roca.
10.30h. Solemne Missa Cantada.
A l’Altar Major de la Basílica de Santa Maria del Pi, amb el cant dels Goigs en llaor a Sant Roc, la veneració de la relíquia de Sant Roc i la benedicció dels panellets de Sant Roc que seran distribuïts entre els assistents.
Acabada la cerimònia, visita al Palau Episcopal, rebuda del senyor Bisbe i balls d’honor de l’Àliga de la ciutat, els Gegants centenaris, els gegants infantils, el nan Cu-cut, el Lleó, els bastoners i el diable de Sant Roc.
Tot seguit es procedirà a l’antiga tradició i privilegi de les Festes de Sant Roc de la col·locació de la Bandera Verda de la Comissió, a la balconada principal del Palau, des d’on presidirà la Festa, que es podrà seguir des de la plaça Nova.
11.00h.  Fira d’art i d’artesania al carrer d’en Roca
12.30 h. Ofrena floral a Sant Roc de la Plaça Nova. La imatge de Sant Roc de la Plaça Nova i el gos de color blau cel, va ser recuperada l’any 2015.
Tot seguit: Ball del Centenari dels Gegants de Sant Roc de la Plaça Nova. En versió per a cobla del mestre Jordi León.
A continuación, Ball del centenari dels Gegants de Sant Roc de la Plaça Nova. En versió cobla del Mestre Jordi León interpretat per la Cobla Ciutat de Cornellà.
Tot seguit: “el Porró Llarg” com ho fa des de l’any 1830, el “Porró Llarg”, ple de bon vi, romandrà tot el dia a la plaça Nova, per a que begui tot aquell que pugui aixecar el seu llarguíssim galet.
13.00 h. Tres Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.
Programa: Plaça Nova de Josep Maria Boix), Avi Botet (Enric Ortí) i Apa Ramon (Francesc mas Ros).
13.30 h. Cucanya de la Plaça Nova.
Festival Infantil:
17.30h. Màgia amb el mag Xarrin Xarrin (18.15 h.)
18.15h. Titelles tradicionals catalans amb la Companyia Sebastià Vergés amb l’obra “El viatge dels tres porquets”
Tot seguit, enlairament del Globus del Capità Muyón (19.20 h)
19.00 h. Concurs infantil de dibuix. Podran participar nenes i nens de 2 a 14 anys. Tema: Plaça Nova, Barri Gòtic, Festes de Sant Roc. Premi especial de tema caní: “la Festa del Gos”.
Tot seguit, Jocs populars i tradicionals. Podrem jugar a jocs com les curses de sacs i de l’ou i la cullera, trencar l’olla i, tot seguit… a passar la centenària Cucanya de la Plaça Nova.
Patrocinat per Barcelona Energia.
22.30h. Ball amb el show “Cocodrilo Club” amb el DJ Albert Malla.